fbpx

vielsesringe

Vielseseringe fra Vicki Buerholt

For mange er vielsesringe ikke noget, ”der bare skal overstås”, når brylluppet planlægges. Vielsesringene er derimod noget, som der bliver tænkt meget over og talt meget om. Vielsesringene skal trods alt forhåbentligt vare længere end selve bryllupsfesten.

Og lige meget om du/I er typer, som bærer vielsesringen hver eneste dag resten af jeres liv, eller gemmer den nederst i skuffen for en sikkerhedsskyld, så er det min oplevelse, at vielsesringen betyder rigtig meget for alle. Og derfor skal jeres vielsesringe selvfølgelig også være den helt rigtige.

Hvis du/I vælger vielsesringe fra Vicki Buerholt vil I have et smukt smykke, som i stolt kan bære som symbol for jeres unikke kærlighedshistorie.

Vielsesringe i 18 k guld.

Vielsesringe i 18 k guld.

Vielsesringe i hvidguld med brillanter.
Pris på forespørgelse

Fortæl os om dine ønsker

Vielsesringe i sølv & 14 k guld m. 0,05 ct champagne brillant

Vielsesring i 14 k guld & hvidguld m. 0,05 ct Tw vvs brillant

Vielsesringe i 14 k guld.

Fortæl os om dine ønsker

Vielsesring

Vielsesringe i 14 k hvidguld

Vielsesring

De mange muligheder med vielsesringe

Du/I kan selv være med til at designe jeres vielsesringe, så de netop beskriver jeres historie og jeres forhold. Jeg har lavet mange forskellige designs gennem tiden nogle rå, andre traditionelle og igen andre, som var simple og utroligt romantiske. Vi kan sammen tage en snak om jeres forventninger og muligheder. Jeg arbejder med mange forskellige materialer i designet og udførelsen af vielsesringe. Oftest er vielsesringene lavet af guld eller hvidguld. Nogle vil gerne have sten i mens andre gerne ser en kombination af sølv og guld. Af sten bruger jeg blandt andet safirer og diamanter, hvor diamanterne er det mest populære valg.

Fortæl os om dine ønsker