Vielseseringe
fra Vicki Buerholt


 

For mange er vielsesringe ikke noget, ”der bare skal overstås”, når brylluppet planlægges. Vielsesringene er derimod noget, som der bliver tænkt meget over og talt meget om. Vielsesringene skal trods alt forhåbentligt varer længere end selve bryllupsfesten. Og lige meget og du/I er typer, som bærer vielsesringen hver eneste dag resten af jeres liv, eller gemmer den nederst i skuffen for en sikkerhedsskyld, så er det min oplevelse, at vielsesringen betyder rigtig meget for alle. Og derfor skal jeres vielsesringe selvfølgelig også være helt rigtige. Hvis du/I vælger vielsesringe fra Vicki Buerholt vil I have et smukt smykke, som i stolt kan bære som symbol for jeres unikke kærlighedshistorie. I kan læse mere om mulighederne for vielsesringe her på siden.

Fornyelse af smykker - genbrug af gammelt guld

De mange muligheder med vielsesringe


Du/I kan selv være med til at designe jeres vielsesringe, så de netop beskriver jeres historie og jeres forhold. Jeg har lavet mange forskellige designs gennem tiden nogle rå, andre traditionelle og igen andre, som var simple og utroligt romantiske. Vi kan sammen tage en snak om jeres forventninger og muligheder. Jeg arbejder med mange forskellige materialer i designet og udførelsen af vielsesringe. Oftest er vielsesringene lavet af guld eller hvidguld. Nogle vil gerne have sten i mens andre gerne ser en kombination af sølv og guld. Af sten bruger jeg blandt andet safirer og diamanter, hvor diamanterne er det mest populære valg.

Hans og hendes vielsesringe


Mange spørger om, hvor ens et pars vielsesringe skal være. Og der kan jeg kun sige, at det er helt op til jer. Hvis I ikke har helt den samme smag i ringe, kan vi sagtens designe noget, som passer henholdsvis bruden og gommen. Vi kan for eksempel lave den ene ring i guld og den anden i hvidguld, eller samme form og stil men med diamanter i hendes. Jeg kan naturligvis også lave indgraveringer i vielsesringene, så ringene bliver endnu mere unikke.

Kontakt mig for en snak om, hvordan jeres vielsesringe skal se ud til jeres store dag

 

Du kan finde mine kontaktinfomation her.

Du er også velkommen til at kigge galleriet igennem her på siden for inspiration.

Jeg glæder mig til at gøre jeres bryllupsdag specielt.

Vielsesring - Vicki Buerholt - Guldsmed Amager