Ringe hos Vicki Buerholt


 

Hos guldsmed Vicki Buerholt kan du dykke ned i et univers af smykker og gå på opdagelse i muligheder ved ringe. Fingerringe er ofte populære blandt kunderne fordi der er så mange muligheder ved ringe. Man kan den samme ring på til både hverdag og til fest. Man kan have flere forskellige ringe at veksle imellem afhængig af situationen, humøret og tøjvalget. Ja man kan endda have flere forskellige ringe på, på samme tid. Og så er der selvfølgelig ringe til specielle lejligheder som for eksempel vielsesringe og forlovelsesringe. Dem kan du selvfølgelig også købe hos Vicki Buerholt – din lokale guldsmed på Amager.

 

Design din egen ring


 

Hos guldsmed Vicki Buerholt kan du være med til at sætte dit helt eget præg på dine smykker og selvfølgelig gælder det også for ringe. Jeg laver ringe i alle mine kollektioner lige fra min every day kollektion til Bubbles kollektionen. Derfor er der ringe for enhver smag i mit sortiment. Men selvfølgelig kan vi lave en ring, som passer lige præcis til dig, eller til din (kommende) forlovede og til det kommende ægtepar. Jeg bruger mange forskellige materialer og sten til mine smykker. Blandt andet laver jeg mange ringe i guld med diamanter. Særligt populære er ringene i Bubbles kollektionen, fordi man kan bygge videre på den. Du kan altså sætte flere sten i ringen, som årene går. Jeg kan også lave ringe, hvor du medbringer dine egne sten. Hvis du for eksempel har et gammelt smykke, som ligger i din skuffe og ikke bliver brugt, kan stenen og guldet bruges igen til et nyt smykke. Det kan du læse meget mere om under menupunktet fornyelse af smykker. Du kan finde fornyelse af smykker.

 

Ringe til den store dag


 

Vielsesringe er selvfølgelig en stor del af temaet ringe, for selvfølgelig skal man da have den perfekte ring til den perfekte dag. Og til minde om kærligheden mellem to mennesker. Så derfor betyder det også meget for mig, at få lov til at lave jeres ringe til den store dag. Jeg kan hjælpe jer med at skabe et unikt sæt ringe til en unik kærlighedsfortælling. Derfor har jeg også dedikeret en hel side til vielsesringe, så i kan læse meget mere om ringe til jeres store dag. Du finder siden om vielsesringe her.

 

Du er også mere end velkommen til at kontakte mig for mere information vedrørende ringe eller andre af mine smykker.

Du kan enten finde min kontaktinformation her, eller du kan komme forbi guldsmedeforretningen på Holmbladsgade, hvor vi kan tage en snak om dine ønsker og muligheder med en ny ring.