Vicki Buerholt - Guldsmed Amager - smykker

De smukkeste smykker


 

Hos den lokale guldsmed Vicki Buerholt på Amager kan du finde smukke smykker til enhver smag. Og du kan endda selv være med til at designe dit næste smykke. Jeg arbejder primært med guld og hvidguld, når jeg designer smykker, da det giver det smukkeste smykker. Herudover arbejder jeg med mange forskellige sten og perler som diamanter og Tahiti perler.

Vielsesring - Vicki Buerholt - Guldsmed Amager
Vicki butik 241017 03

 Design selv dit næste smykke


 

Hvis du ønsker en ny halskæde, I skal bruge vielsesringe til jeres store dag, eller du gerne vil give din partner en smuk og unik julegave, kan du være med til at designe dine smykker hos Vicki Buerholt. Du kan endda medbringe dine egne smykkesten, som kan integreres i dit nye smukke. Dit personlige touch vil derfor være fremtrædende i smykket.

Klik dig rundt her på siden og læs mere om de forskellige smykker, eller se gallerierne, hvor du måske kan blive inspireret til dit næste smykke.

De forskellige smykker


Guldsmed Vicki Buerholt laver forskellige typer af smykker som ringe, armbånd og halskæder. Læs mere om de forskellige smykker herunder.

Ringe

Ringe skal passe bæreren perfekt – både i forhold til fingerstørrelsen og til personligheden. Derfor designer jeg unikke og personlige ringe, som alle har en historie. Jeg designer både ringe til hverdagsbrug og vielsesringe.

Øreringe

Jeg designer øreringe til brug ved hverdag og fest. Øreringene bliver lavet i guld eller sølv med forskellige sten og perler.

Halskæder

Jeg laver mange forskellige typer af halskæder med et stort udvalg af vedhæng. Du kan for eksempel vælge en halskæde med et perlevedhæng, eller måske en halskæde med et hjertevedhæng til den, du elsker.

Armbånd

Jeg designer armbånd som både er enkle, rå og fine. Kort sagt, designer jeg armbånd, så alle kan finde noget i deres smag. Armbåndene laves i guld og sølv med forskellige sten.

 

Hvis du vil vide mere om mine smykker, er du velkommen til at kontakte mig for mere information om smykkerne.

Du er også velkommen til at komme forbi guldsmeden på Holmbladsgade 5, Amager for at se eksempler på smykker, jeg designer og for en snak om, dine muligheder for et nyt smukke af Vicki Buerholt.

Alle priser på siden er vejledende priser, da der kan være udsving i priser på guld og ædelsten.

Du finder kontaktinformation og åbningstider for forretningen her.