fbpx

FORLOVELSEsringe (I DO)

Forlovelsesringe fra Vicki Buerholt

For mange er forlovelsesringe ikke noget, ”der bare skal overstås”. Forlovelsesringene er derimod noget, som der bliver tænkt meget over og talt meget om. Forlovelsesringene skal trods alt forhåbentligt vare længere end selve bryllupsfesten.

Og lige meget og du/I er typer, som bærer forlovelsesringen hver eneste dag resten af jeres liv, eller gemmer den nederst i skuffen for en sikkerhedsskyld, så er det min oplevelse, at forlovelsesringen betyder rigtig meget for alle. Og derfor skal forlovelsesringen selvfølgelig også være den helt rigtige.

Hvis du/I vælger forlovelsesringen fra Vicki Buerholt vil I have et smukt smykke, som i stolt kan bære som symbol for jeres unikke kærlighedshistorie.

3 stens diamant ring.
Pris på forespørgelse

Bubbles ring i 18 k guld m. 0,25 ct champagne brillant, 1*0,02 ct, 1*0,15 ct & 0,01 ct champagne brillanter.
Vejledende udsalgspris: 15.000 kr.

Diamant ring.
Pris på forespørgelse

Dråbe diamant ring.
Pris på forespørgelse

Ring i 18 k guld m. Tw vvs brillant.
Pris på forespørgelse

“I do” ring i 18 k guld med naturligt gul diamant.
Pris på forespørgelse.

I do ring i 18 k guld m. 0,32 ct naturligt gul diamant.
Pris ca 15.000 kr.

Fortæl os om dine ønsker

De mange muligheder med vielsesringe

Du/I kan selv være med til at designe jeres vielsesringe, så de netop beskriver jeres historie og jeres forhold. Jeg har lavet mange forskellige designs gennem tiden nogle rå, andre traditionelle og igen andre, som var simple og utroligt romantiske. Vi kan sammen tage en snak om jeres forventninger og muligheder. Jeg arbejder med mange forskellige materialer i designet og udførelsen af vielsesringe. Oftest er vielsesringene lavet af guld eller hvidguld. Nogle vil gerne have sten i mens andre gerne ser en kombination af sølv og guld. Af sten bruger jeg blandt andet safirer og diamanter, hvor diamanterne er det mest populære valg.

Fortæl os om dine ønsker