fbpx

EVERYDAY ARMBÅND

Det personlige armbånd

Hos Guldsmed Vicki Buerholt på Holmsbladsgade på Amager, kan du få lavet dit helt personlige armbånd. Alle armbånd er unikke, og lavet lokalt i guldsmedeforretningen på Amager.

Du kan selv være med til at sætte dit præg på armbåndet, i det du kan være med til at vælge blandt andet tykkelsen på armbåden, materialet og eventuelle sten, som skal bruges i armbåndet.

Du kan kort sagt være lige så meget eller lidt med i designprocessen, som du ønsker det. Lige meget hvad, får du et smukt armbånd, som du kan nyde mange år frem.

Armring i 18 k guld m. Tw vvs brillanter.

Et armbånd – mange muligheder

Jeg laver mange forskellige typer af armbånd – lige fra min hverdagskollektion, Everyday Collection, til armbånd i min signaturkollektion, The Bubbles Collection. Du kan bruge armbåndene til hverdag eller fest, og alt midt i mellem. Jeg laver blandt andet armbånd i guld og sølv med forskellige sten. Dit armbånd kan for eksempel laves i guld med diamanter eller i sølv med akvamarinsten.

Jeg laver faktisk ofte armbånd med en kombination af diamanter og andre smykkesten. Det ser både smukt ud og kan let kombineres med eventuelle andre smykker som halskæder og armbånd.

EVERYDAY armbånd

Et armbånd som gave

Et armbånd kan være den helt perfekte gave til både store og små. Et armbånd, kan for eksempel være en unik og anderledes dåbsgave.

Du kan for eksempel få et armbånd til dåbsgave, med et vedhæng med navn på. Eller køb et armbånd til fødselsdag eller julegave til en du holder af. Det vil uden tvivl bringe glæde.

Du kan selvfølgelig også købe et armbånd til dig selv – for alle fortjener at have noget smuk, og det gælder naturligvis også dig. Klik dig rundt i galleriet, og se eksempler på nogle af de mange armbånd, som jeg har lavet. Eller kontakt mig for mere information om armbånd og dine muligheder.

Du er også meget velkommen til at komme forbi guldsmeden på Amager for selv at få syn for sagen i forhold til mine armbånd og andre smykker.

Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad du har af tanker om dit nye armbånd og, hvad du har af muligheder.

Du finder åbningstiderne under kontakt.