fbpx

Dot halskæder

Halskæde – smykke og accessory

Hos Vicki Buerholt er en halskæde ikke bare en halskæde. Det er et smukt og unikt smykke, som kan varieres næsten i det uendelige.

Hos guldsmeden på Amager kan du med garanti finde en halskæde, som passer dig, og som passer til lejligheden. En halskæde kan nemlig bruges til mange forskellige lejligheder.

Nogle har én halskæde, som betyder meget for dem, og som de går med altid; både til hverdag og fest.
Andre har specifikke halskæder til den enkelte lejlighed: måske en enkelt perlehalskæde til hverdag og et mere storslået smykke til festlige begivenheder.

En halskæde kan også netop være den accessory, som tager dit outfit til næste niveau. Et smukt smykke kan kort sagt sætte prikken over i’et i din garderobe.


Dot halskæde i 18 k guld med Tw vvs brillanter.
Pris 5.400kr.

Dot i 18 k hvidguld med 1*0,01 ct Tw vvs brillant.
Pris 3.800 kr.

Dot#2 kæde i 18 k guld m. 0,05 ct Tw vvs brillant.
Pris 6.000 kr.

Dot vedhæng i 18 k guld med 3*Tw vvs brillanter.
Pris 4.200 kr.

De mange muligheder for en halskæde fra Vicki Buerholt

Du kan vælge mellem mange forskellige halskæder hos guldsmed Vicki Buerholt. Jeg laver halskæder i guld og sølv i forskellige længder. Kæderne er også i forskellige tykkelser som giver et forskelligt udseende. Samtidig bruger jeg mange forskellige perler, sten og diamanter, for at give halskæderne deres unikke look. Jeg har blandt andet lavet halskæder med Tahiti perler, rubiner, ametyster og safirer.

Du kan også være med til at designe dit helt eget smykke og være med til at vælge kæde og sten og/eller perler. En halskæde kan også være en smuk gave til en du holder af, som eksempelvis konen, kæresten eller søsteren. Du kan her tilføje et hjerte til kæden som symbol på kærligheden.

Kontakt mig gerne for information om mine smykker og din nye halskæde.

Du er også velkommen til at komme forbi guldsmeden på Holmbladsgade i åbningstiden, hvor vi kan tage en snak om dine ønsker og muligheder. Sammen finder vi det rette smykke til dig.

Obs...!!

Ændret åbningstider den kommende uge!

Tirsdag kl 11-16

Onsdag kl 11-16

Torsdag kl 12-17.30

Fredag kl 11-17.30

Lørdag lukket