fbpx

Clusters øreringe

Øreringe fra den lokale guldsmed på Amager

Hos din guldsmed på Amager, Vicki Buerholt, kan du få smukke og unikke øreringe, som vil glæde dig i mange år. Øreringe er skønne smykker, fordi de kan varieres i det uendelige. Øreringe kan være diskrete sølv ørestikker, som bruges til hverdag eller smukke og mere synlige øreringe med perler og sten som kan være den perfekte accessory til en festkjole. Og så er der naturlig vis alle de øreringe midt i mellem, som kan bruges til alle lejligheder.

Køb øreringe fra Vicki Buerholt som en perfekt fødselsdagsgave eller julegave til konen, kæresten eller veninden. Køb øreringe fra din guldsmed på Amager til brylluppet eller en anden speciel begivenhed. Eller køb de smukkeste øreringe til dig selv, fordi alle fortjener at have noget smukt.

Clusters øreringe i 18 k guld med pink safir & Tw vvs brillanter
Pris på forepørgelse

Clusters øreringe i 18 k guld med Tw vvs brillanter
Pris på forespørgelse

Clusters ørestikker i 18 k guld med Tahiti keshi perler & Tw vvs brillanter. Pris 19.400 kr

Clusters ørestikker med champagne & Tw vvs brillanter.
Pris 14.800 kr

Clusters ørering i 18 k guld m. 0,10 ct, 0,05 ct & 0,02 ct Tw vvs brillanter Pris. 6.400 kr

Clusters ørering i 18 k guld m. granat & 0,03 ct Tw vvs brillant
Pris 4.200 kr

Clusters øering i 18 k guld m. granat & 0,03 ct Tw vvs brillant
Pris. 3.400 kr

Diamant ørering i 18 k guld m. 0,02 ct & 0,05 ct Tw vvs brillanter, samt safir
Pris 3.400 kr

Et unikt sæt ørering

Og hos guldsmed Vicki Buerholt, er det netop det smukke og æstetiske, som er i fokus, ved design af øreringe. Du kan være med til at ønske, hvordan øreringere skal se ud, og du kan være med til at designe så meget eller så lidt, du ønsker. Dine øreringe vil være unikke og tilpasset dig og din smag. Jeg kan lave øreringe i guld, hvidguld og sølv med mange forskellige perler og sten. Blandt andet har jeg lavet øreringe med diamanter, månesten, safirer, Tahiti perler og rubiner. Og så laver jeg naturligvis både hængeøreringe og ørestikker.

Kontakt mig gerne for mere information vedrørende et sæt øreringe til dig, eller hvis du har spørgsmål om mine smykker generelt.

Du kan enten finde min kontaktinformation her, eller komme forbi min guldsmedeforretning på Holmbladsgade på Amager i åbningstiden.

Her kan du se eksempler på mine øreringe, og lade dig inspirere til dit næste køb. Hos Guldsmed Vicki Buerholt skal du være tryg ved dit køb, så derfor hjælper jeg, guider og designer jeg, til du kan gå ud ad døren med et sæt øreringe.