Vicki 010817 018

Bubbles kollektionen


 

Bubbles kollektionen er unikke håndlavede smykker til alle, som ønsker smukke og formfuldendte smykker. Kollektionen er inspireret af Champagne. Forstil dig, at du åbner en god flaske champagne og hælder den op i et glas – i glasset vil du se boblerne stige til toppen, og nye bobler kommer hele tiden tid. Det er disse bobler, som jeg forsøger at genskabe i Bubbles kollektionen.  Og ligesom med boblerne i champagnen, som bliver ved med at stige til toppen, kan du også på mange af Bubbles kollektionens smykker udvide smykket, og sætte flere sten på.

 

Bubbles kollektionen og dine muligheder


 

Mange af smykkerne i Bubbles kollektionen laves af 18 karat guld – men jeg kan også skabe smykkerne i en kombination af for eksempel guld og sølv. Du kan selv være med til at designe ringen, øreringen eller armbåndet, så smykket bliver unikt tilpasset dig. Jeg bruger mange forskellige sten i mit arbejde og tidligere udførte smykker i Bubbles kollektionen har blandt andet været med diamanter, ametyster og safirer. Øreringene laves blandt andet med diamanter og perler, som giver et smukt og enkelt udtryk. Du kan endda få dine egne sten som safirer eller diamanter i smykket. Vi bruger safiren som udgangspunkt og sætter diamanterne omkring stenen.

Du har samtidig muligheden for at udbygge dine smykker hen over årene. Du kan for eksempel få sat flere sten i din ring, som årene går. En ring fra Bubbles kollektionen er altså en moderne alliancering. Du kan for eksempel få en ny sten i ved bryllupsdage, i fødselsdagsgave, fødsler eller ved andre specielle lejligheder – eller bare fordi du har lyst.

Klik dig rundt i galleriet for at se et udvalg af smykker, som jeg indtil nu har lavet i Bubbles kollektionen. Eller kontakt mig, så kan vi sammen få lavet dit nye smykke fra Bubbles kollektionen. Du kan finde min kontaktinformation her.