fbpx

Bubbles øreringe

Øreringe fra den lokale guldsmed på Amager

Hos din guldsmed på Amager, Vicki Buerholt, kan du få smukke og unikke øreringe, som vil glæde dig i mange år. Øreringe er skønne smykker, fordi de kan varieres i det uendelige. Øreringe kan være diskrete sølv ørestikker, som bruges til hverdag eller smukke og mere synlige øreringe med perler og sten som kan være den perfekte accessory til en festkjole. Og så er der naturligvis alle de øreringe midt i mellem, som kan bruges til alle lejligheder.

Køb øreringe fra Vicki Buerholt som en perfekt fødselsdagsgave eller julegave til konen, kæresten eller veninden. Køb øreringe fra din guldsmed på Amager til brylluppet eller en anden speciel begivenhed. Eller køb de smukkeste øreringe til dig selv, fordi alle fortjener at have noget smukt.

Bubbles øreringe i 18 k guld m. 2_0,02 ct, 2_0,015 ct, 2_0,01 ct Tw vvs brillanter & Tahiti perler.

Bubbles ørestik i 18 k guld m. 2*0,05 ct, 2*0,03 ct & 2*0,015 ct Tw vvs brillanter.

Bubbels øreringe i 18 k guld med div. brillanter.

Bubbles Creoler i 18 k guld m 0,05, 0,03 & 0,02 ct Tw vvs brillanter.

Bubbles ørekroge i 18 k guld m. champagne brillanter.

Bubbles ørestikker i 18 k guld m 0,01 ct Tw vvs brillanter.

Bubbles ørekroge i 18 k guld m. ferskvandsperler & 0,10 ct Tw vvs brillanter.

Bubbles ørekroge i 18 k m. riubiner & Tw vvs brillanter.

Bubbles perle ørering i 18 k guld med ferskvandsperle, Tw vvs brillanter & koraller.

Bubbles øreringe i 18 k guld med Tw vvs brillanter.

Bubbles øreringe med Tahiti perler & 0,01ct, 0,02 ct & 0,03 ct Tw vvs brillanter.

Bubbbles øreringe i 18 k guld m. Tw vvs el. champagne brillanter.

Et unikt sæt øreringe

Og hos guldsmed Vicki Buerholt, er det netop det smukke og æstetiske, som er i fokus, ved design af øreringe. Du kan være med til at ønske, hvordan øreringere skal se ud, og du kan være med til at designe så meget eller så lidt, du ønsker. Dine øreringe vil være unikke og tilpasset dig og din smag. Jeg kan lave øreringe i guld, hvidguld og sølv med mange forskellige perler og sten. Blandt andet har jeg lavet øreringe med diamanter, månesten, safirer, Tahiti perler og rubiner. Og så laver jeg naturligvis både hængeøreringe og ørestikker.

Kontakt mig gerne for mere information vedrørende et sæt øreringe til dig, eller hvis du har spørgsmål om mine smykker generelt.

Du kan enten finde min kontaktinformation her, eller komme forbi min guldsmedeforretning på Holmbladsgade på Amager i åbningstiden.

Her kan du se eksempler på mine øreringe, og lade dig inspirere til dit næste køb. Hos Guldsmed Vicki Buerholt skal du være tryg ved dit køb, så derfor hjælper jeg, guider og designer jeg, til du kan gå ud ad døren med et sæt øreringe.